Ponedeljak 17. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Petak 20.04.2012.
01:08
Večernje novosti A
"Budućnost Srbije je izvesna ako nastavimo ovim putem. Ovo je, prema svim predviđanjima, poslednja godina svetske ekonomske krize i kada se ona završi, tim koji predvodim je spreman da krene napred u letećem startu. Svaki drugi politički put koji se nudi pred ove izbore neizvestan je i rizičan po građane i državu", poručuje u intervjuu za "Večernje novosti" Boris Tadić, predsednik DS i kandidat za predsednika Srbije koalicije "Izbor za bolji život".
Petak 20.04.2012.01:18
Izgleda da ce zuti pobjediti..imaju jacu reklamu (propagandu).... Eh kad bi sve tako ruzicasto bilo kao sto obecavaju...
Petak 20.04.2012.01:37
Pa većine love koja je bila namenjena Severnom Kosovu je završila biznismena iz DSS : Vladimir Milentijević, Marko Jakšić , Zoran Jakšić, Krsta Milić, Vuko Antonijević (bivši predsednik Koordinacionog centra za MiM), ...A sve poslove se vode pod dozvolom Radenka Nedeljkovića iz DS. To je dovoljan dokaz da DS i DSS još rade zajedno jer su ista g.vna !
Petak 20.04.2012.01:50
Naravno da dr. Koštunica nije uspijevao iskontrolisati sve svoje u partiji. Međutim, sada Rusi ulažu novac bez interesa ikakvih i njihovi ljudi(g-din Šojgu i njegov tim) će da kontrolišu tok sredstava i ulaganja novca koji su spremili za preporod Srbije i to je već sve utanačeno sa DSS-om!!!
Subota 21.04.2012.03:49
kako nije mogao iskontrolisati ? Pa zar je on domaćin svoje kuće ili nije !? Ako nije znao šta se radi oko njega, onda je debil. Ako je znao i odobravao, onda je i on lopov. U oba slučajeva je OUT !
Petak 20.04.2012.02:04
Zasto je narod srbije veciti taoc politicke demagogije. Zasto ovaj narod nema prava na istinu.Kosovo nije izdato, kosovo je prodato. Pozivanje na unmik i njegovu nesposobnost da organizujw izbore je kukavicko bacanje peska u oci gradjanima srbije.Nije vazno sta unmik kaze vazno je sta mi hocemo a mi hocemo da se oslobodimo kosovske bede i po ceni gubljenja identiteta. Bez kosova srbin je govno koje pliva evropskim kanalizacijama i gde ce cekati kada ce evropa da pusti vodu da govna odu.Sifra, perspektiva.
Petak 20.04.2012.07:20
1. Некада најчитанији дневни лист у Србији ВН - пале су много ниско: постале су подрепашки тоалет папир... Овај интервју је класичан пример кршења правила равноправносту у предизборном процесу. Интервју као да је сачињен у ДС, па је само фингиран у ВН. Тешко је коментарисати било шта што ови бивши просрпски мац-мац преше`дник баљезга, јер је толико несувисло, незналачки, нелогично и злонамерно да би коментар морао бити већи од интервјуа. Чињеница је да су ову сподобу његови послодавци инструисали за манипулацију јавности и упорно понављање лажи по гебелсовској методи. Али је добро сваки пут када се он мало шире упусти у излагање о било чему. Потребно је само прочитати то до краја...
Petak 20.04.2012.08:44
Nije valjda da si citao ovaj tekst. Ja samo video naslov i sliku. I previse mi. Mogao si to vreme provesti citajuci nesto od nekoga postenog i pametnog. Za TaBo-a, Dinkica, Sutanovca, Djelica, Trivanku, Cedu, Vuka, (nazalost mnogo duga lista)..., znam da lazu cim zinu. Cesto vrlo smisljene podvale, i strani eksperti im izgleda pomazu u tome, da bi bili uverljiviji, i sludili narod sto vise. Npr TaBo kad nekad izjavi "Nebo je granica" - direktan prevod americke fraze.
Petak 20.04.2012.07:29
2. Па, да покушам редом овог недостојног грађанина: - Будућност Србије је извесна ако овако наставимо?!: Тачно, извесно је само то да ће Србија изгубити сваку будућност у тим околностима! - Питањем овој сподоби сугерише се да су избори референдум о даљем путу Србије?!: поред пристрасности наводног новинара, ово је чиста манипулација - избори не могу бити референдум! - Сподоба каже да скоро да нема политичке разлике између ДС и СНС: ту је у праву, али чему онда толика нетрпељивост према СНС?! - Ево шта сподоба набраја као успехе своје досманлијске банде: објекти јавног добра, помирење у региону, смањење атмосфере насиља у друштву, ЕУ кандидатура - заиста јадно, али он као да тога није ни свес
Petak 20.04.2012.07:38
3. Ево шта сподоба набраја као ограничења у њиховом усрећивању Србије: Србија није доживела банкрот, иако је СЕКА утицала на смањење запослености за 400 хиљ. радних места, али су они ипак успели да отворе новијх 200 х. р. м.?! - Ово је заиста бисер неконтролисаног лупетања! - Сподоба не преза ни од изношења највећих могућих лажи ради дисквалификовања противника: наводно му је Николић претио физичком ликвидацијом?! - Сподоба хвали своју ДС (она му је свакако важнија од Србије): "политика мира и стабилности која Србију води у ЕУ и која штити најдубље националне интересе" (ту помиње једини пут и "Косово"): мир се најбоље очитује у свакодневном убијању Срба на Космету...
Petak 20.04.2012.07:45
4. а стабилност у потпуном гашењу привреде земље! - Каже сподоба "ми имамо велику шансу коју не смемо да прокоцкамо": то је свакако последња шанса ДС и црно-жуте коалиције да потпуно разбију Србију, али то није шансаСрбије, него њена пропаст (битно је само ваљати глупости ради манипулације јавности)! - Добро је што сподоба каже да су им социјалисти најсигурнији партнер, јер је то оно што му се отргло и што у ствари није смео да призна. Истовремено, признаје да му је сигуран партнер и чеда прашак и тако они остварују тзв. државно јединство (у разбијању државе)! - Слагао је масно када је рекао да СНС својевремено управљала државом - али за плашење збуњених гласача добро је лагати!
Petak 20.04.2012.07:52
5. - Неке земље су потопљене, а Србија се још држи, каже сподоба?! Како се држи: зубима за небо?! Ово је несувисло: ако земље пропадају, никога не чека ништа добро! - Сподоба вели да ДС има искуство у вођењу земље, да методологија са ЕУ даје резултате и да су они остали привржени политици која даје резултате?! Тачно, њихова политика је заиста ефикасна и ефективна, јер су остварили кључне циљеве које им је утврдио послодавац! Али то у потпуној супротности са државним и националним интересима Србије и Срба!
Petak 20.04.2012.08:01
6. - На крају Космет! Сподоба вели. пошто (заумни) унмик није могао да обезбеди сигурност, локални избори на Космету неће бити одржани, јер би се тако прекршила Резолуција 1244?! Типичан софизам (подло лукавство): избори, наравно, нису забрањени резолуцијом, али "реланост" на терену не омогућава безбедно одржавање, па су они због тога нелегални?! Пази, Бога ти? А заборавио је да унмик у ствари више и не постоји, јер га је он заменио јебулексом, а јебулекс не је.. 1244 ни за суву шљиву!Избори су легални и легитимни (досадашња поракса је то потврдила, а то је основ англосаксонског права, нпр.), само што је сподоба добила друкчије налоге. Потребно је укинути србске институције на северу Косме
Petak 20.04.2012.08:27
Koliko ja vidim niko ne prica u korist tadica... pa kako onda ankete govore da ce pobediti itd...????

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)